Mikä olisikaan se perinteisin suomalainen korttipeli? Jos vanhemmalta yleisöltä kysyy, niin vastaus on sökö, mutta jos nuoremmalta polvelta tiedustelee, niin vastaus on Jokeripokeri. Huvittavaa kyllä, tämä videopokeri on ottanut vahvan aseman suomalaisten pelaajien keskuudessa ja pitää siitä tiukasti kiinni. Jos haluaa pelata ns. oikeaa pokeria, on tärkeää valita oikea pokeriohjelma. Tähän valintaan antaa tarvittavaa apua täältä löytyvä artikkeli.

Monelle nuoremmalle pelaajalle Jokeripokeri on ollut se ensimmäinen kontakti uhkapeleihin ja korttipeleihin. Vaikka videopokerin merkittävyyttä korttipelinä voi kyseenalaistaa, niin sen suosio puhuu selvästi. Oikeasti jos sitä miettii, niin eikös se Jokeri pokeri löytynyt lähes jokaisen isomman kaupan aulasta ja usein myös niistä pienemmistäkin. Nykyisinhän peli on usein korvattu monipelillä, josta löytyy sama pokeri siistittynä versiona.

Jokeripokeri on myös mielenkiintoinen peli siltä osin, että se on saavuttanut todella suuren ja tunnollisen pelaajakunnan, vaikka sen voitot ovat suhteessa pieniä ja palautusprosentti jopa paikoin ankara. Tässä on samalla vinkki niille, jotka pitävät tästä pelistä. Netissä on tarjolla useita pelejä, jotka toimivat samalla tavalla kuin Jokeripokeri, mutta tarjoavat huomattavasti suurempia voittoja paremmalla palautusprosentilla. Jos tosiaan pelkkä mekaniikka kiinnostaa, niin silloin kannattaa tosiaankin suunnata paremmille raha-apajille.