Vuosi 2011 on takana ja perinteeksi muodostuneet Finnish Poker Awardsit jaettiin Helsinki Freezeoutin yhteydessä. Kategorioita oli taas samat kolme, eli vuoden tulokas, -pelaaja ja -pokerinaama.

Ensimmäisenä palkinnon sai vuoden tulokas, eli Joni Jouhkimainen. Miehen pokeriura onkin alkanut todella vauhdikkaasti ja vuoden 2011 aikana hänelle kertyikin peräti 14 merkittävää live-turnausrahastusta.

Toisena palkinnon sai vuoden pelaaja, eli Jens Kyllönen. Kyllönen on osoittanut vuodesta toiseen olevansa mies kovassa vedossa, eikä edellisvuosi ollut mikään poikkeus. Miehen tienestit olivatkin viime vuonna yli kolme miljoonaa euroa.

Vuoden pokerinaama -palkinnon sai pitkän pokeriuran tehnyt Teresa Nousiainen. Hänen suurimmat saavutukset ovatkin olleet pöytien ulkopuolella järjestäjänä ja kasvona suomalaiselle pokerille. Hänen uusin aluevaltaus EPT:n turnausjohtajana ajoi tätä asiaa erittäin hyvin.

Nyt jäädäänkin sitten odottamaan mitä vuosi 2012 tuo tullessaan. Alkuvuosi ei ole vielä ehtinyt näyttämään kuka lähtisi vahvimmin kisaamaan seuraavista palkinnoista, mutta eiköhän sitä kohta ala eurooppalaisissa kisäpöydissä meikäläisiä näkymään. Teresa Nousiainen pääsee myös vaikuttamaan ensi vuonna palkintoihin, sillä hän osallistuu tästä eteenpäin vuoden pokerinaaman valintaan palkinnon saaneena.